Mainos Visualia on vuonna 2005 perustamani visuaalisen suunnittelun toimisto. Suurimman osan työajastani suunnittelen yrityksille erilaisia myynnin, markkinoinnin ja mainonnan materiaaleja. Huolehdin puolestasi teknisistä ja visuaalisista seikoista ja halutessasi olen apuna painotalon kilpailuttamisessa ja valinnassa. Kauttani saat pelkän suunnittelutyön tai valmiit painotuotteet.

Suurimman osan työurastani olen toiminut Makuuni Oy:n mainonnan suunnitelijana. Vuosina 2007-2013 vastasin Makuuni-ketjun myymälöiden mainosmateriaalien suunnitelusta ja trafiikeista yhdessä yrityksen markkinointipäällikön kanssa. Vastuullani oli kampanjoiden ja painotuotteiden ulkoasut, joiden lisäksi hoidin sosiaalisen median sisällöntuotannon ja sähköpostikirjeiden laadinnan. Pidin työstä paljon, koska pääsin erityisen lähelle yrityksen arvomaailmaa.

Lisäksi olen palvellut eri alojen yrityksiä suunnittelutöissä tarpeiden mukaan. Pää-asissa vastuullani ovat olleet esitteiden taitot, vuosikertomukset, kuvastot, lehti-ilmoitukset ja oppaat. Rakkaudesta valokuvaamiseen ja seinien sisustamiseen perustin vuonna 2013 kotimaisia Imageroad tuotteita myyvän verkkokaupan www.raamiin.fi. Pienyrittäjänä vastaan pitkälti tuotteiden suunnitelusta, valmistuksesta ja markkinoinnista itse. Laaja yhteistyöverkosto, johon kuuluvat mm. painotalot, tavarantoimittajat ja jälleenmyyjät ovat pienyrittäjälle aarteita.

Ennen yrityksen perustamista opiskelin markkinointia Satakunnan ammattikorkeukoulussa ja valmistuin tradenomiksi 2003. Vuonna 2005 täydensin opintojani Turun ammattikorkeakoulussa Visuaalisen markkinoinnin (30op) opinnoilla. Perheyrityksessä varttuneena kokemusta on kertynyt lisäksi sen erinäisistä juoksevista toimistotöistä yli 10 vuoden ajalta. Nuorena harjoittelin pankkineitinä oloa, kaupan kassaa, kahvilan asiakaspalvelua ja perinteisiä peltotöitä.

Jos osaamisestani voisi olla hyötyä sinun yrityksellesi, niin soita tai laita viestiä!
Heidi Lockmer
+358 50 364 1235
heidi@visualia.fi

 

 

 

Mainos Visualia - Heidi Lockmer - P. +358 50 364 1235