Minusta

Perustin Visualian vuonna 2005 palvelemaan yrityksiä visuaalisessa markkinoinnissa.

Vuosina 2007-2013 toimin Makuuni Oy:n markkinoinnin suunnittelijana. Vastasin ketjun myymälöiden mainosmateriaalien suunnittelusta ja trafiikeista yhdessä yrityksen markkinointipäällikön kanssa. Vastuullani oli kampanjoiden ja painotuotteiden ulkoasut, joiden lisäksi hoidin muun muassa sosiaalisen median sisällöntuotannon ja uutiskirjeiden laadinnan.

Vuonna 2017-2018 toimin Kainotar Oy:n mainonnan suunnittelijana äitiysloman sijaisuuden ajan. Vastasin yrityksen visuaalisesta markkinoinnista yhdessä toimitusjohtajan kanssa. Tein tarpeiden mukaan yrityksen markkinointimateriaaleja myymälään, tapahtumiin, somekanaviin ja verkkosivuille.

Lisäksi olen palvellut lukuisia eri alojen yrityksiä suunnittelutöissä. Pääasiassa vastuullani ovat olleet esitteiden taitot, vuosikertomukset, kuvastot, lehti-ilmoitukset ja oppaat. Olen valokuvannut markkinointimateriaalien ja somen sisällöntuotantoa varten yrityksen ihmisiä, toimintaa ja tuotekuvia.

Ennen yrityksen perustamista opiskelin markkinointia Satakunnan ammattikorkeakoulussa ja valmistuin markkinoinnin tradenomiksi 2003. Vuonna 2005 täydensin opintojani Turun ammattikorkeakoulussa vuoden kestävillä visuaalisen markkinoinnin opinnoilla. Olen osallistunut erilaisiin valokuvauksen workshoppeihin ja täydentänyt itsenäisesti osaamistani.

Ole yhteydessä, jos osaamisestani voisi olla hyötyä sinun yrityksellesi.

Heidi Lockmer
+358 50 364 1235
heidi@visualia.fi